Mobiele Kranen lees verder

Published Apr 08, 21
6 min read

Mobiele Kranen

Wij zijn gespecialiseerd in mastreparatie van tele- en torenkranen en zijn bekend met alle grote merken (reparatie hoogwerker). Maar ook voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht: (Klein) Onderhoud (Totale) revisie Bergingen en schadeherstel Inspecties (bijv. telekabels of scheurvorming) Revisie Lierwerk Lierrevisie is in opkomst, maar HKR Kraanreparatie voert deze werkzaamheden al geruime tijd uit.

Hydraulische (tele)cilinders Heeft u een beschadigde of lekkende telecilinder? Geen probleem! Wij kunnen de volledige reparatie voor u verzorgen inclusief (de)montage. Contact Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. crane repair. Dit kan telefonisch via 0229 764 051 of per e-mail (reparatie hoogwerker). Kijk ook eens op onze LinkedIn pagina, hier houden wij u op de hoogte van de projecten die wij hebben mogen uitvoeren.

Reparatie Telescoopmasten

Port Ecuipment RepairReparatie Hoogwerker

TDW techniek verzorgd reparatie, modificatie en ombouw van mobiele kranen, hangkranen, bovenloopkranen en grondverzetmachines. Wij zijn hierbij met name gespecialiseerd in mechanische bewerkingen en laswerkzaamheden. Mobiele toren- en tele-kranen Hangkranen Bovenloopkranen Grondverzetmachines en graafmachines Mechanische onderdelen Assen Aandrijvingen Hydrauliek De meeste van onze werkzaamheden kunnen worden gecombineerd met keuringen. Ruim 30 jaar kennis en ervaring Grote werkplaats Vrijwel alle reparatiewerkzaamheden op locatie mogelijk Gecertificeerd lassen ISO 3834-2 Constructies volgens NEN-EN 1090 VCA** certificering ISO 9001 Preventief onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid van uw kraanmaterieel.

TDW techniek verzorgd mobile kotteren op locatie - telescopic boom repair. Door het oplassen en kotteren kan een versleten draaipunt van en kraan weer teruggebracht worden in de oorspronkelijke maatvoering. In combinatie met nieuwe pennen is de speling dan verdwenen en draaien assen en scharnierpunten weer naar behoren. Wilt u meer weten over onze reparatie- en onderhoudsoplossingen neem contact met ons op - crane repair..

Mobile Crane Repair

Kraan ReparatieMobiele Kranen

De technici van Rekos hebben een ruime ervaring met het onderhoud aan mobiele kranen (mobile crane repair). Door tijdig en kundig onderhoud voorkomt u later hoge onderhoudskosten en problemen. Onze reparatiewerkplaats is compleet uitgerust voor onderhoud en reparaties aan uw mobiele kranen. In onze uitgebreide reparatiewerkplaats worden o. a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd: Algeheel onderhoud Reparaties aan bijv.

U kunt uw mobiele kraan weer snel inzetten. Ook zijn wij al geruime tijd HIAB servicepartner. Bent u op zoek naar specifieke onderdelen? Ook dan kan Rekos u helpen. In ons magazijn te Almelo hebben we ruim 28. 000 onderdelen op voorraad en zijn direct leverbaar. Vraag een account aan en bestel eenvoudig via onze webshop.

Lattice Boom Repair

Ook voor reparatie, modificatie en ombouw van mobiele kranen kunt u bij ons terecht. Zoekt u (tijdelijk) wat extra “slagkracht” bij het onderhouden of repareren van uw hijskranen (motoren, assen, remmen, hydrauliek en/of besturingen)? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op - mobiele kranen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Reparatie TelescoopmastenMobiele Kranen

Wanneer een havenkraan onverwachts door een technisch mankement niet optimaal kan functioneren of geheel buiten werking komt te staan is een snelle actie gewenst (telescopic boom repair). Met een team van zelfstandig opererende monteurs is Peinemann Port Services in staat op korte termijn de eerste hulp te bieden. Dankzij onze platte organisatiestructuur kan er direct worden geanticipeerd.

Reparatie Telescoopmasten

Indien het defect niet direct kan worden opgelost of in later stadium moet plaatsvinden, zal geheel in overleg met de klant een calamiteitenplan worden gemaakt. Het serviceteam van Peinemann Port Services maakt gebruik van mobiele werkplaatsen welke zijn uitgerust met een grote verscheidenheid aan specialistische gereedschappen en hulpmiddelen. Naast de dagelijkse oproepbaarheid voor service en reparatie, beschikt Peinemann over een 24/7 storingsdienst.

Spuiterij Gouweleeuw is expert op het gebied van spuiten verticaal transport. Zo spuiten wij onder andere: mobiele kranen, rupskranen, torenkranen en bijbehorende giekdelen. Kranen spuiten is een vak apart en als ervaren kraanspuiter snappen wij dat! Doordat de basismachine en de uitrusting van elkaar gescheiden worden tijdens het demontageproces en pas na het spuitproces weer samen komen, zijn wij in staat om machines af te leveren die voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Telescopic Boom Repair

Zo hebben wij een speciale mast-hal van 35 meter, waar mastdelen uitgeschoven kunnen worden. Zo kunnen wij kranen dus volledig spuiten. Het spuiten van een kraan duurt bij ons gemiddeld 12 werkdagen. Doordat alle processen bij ons binnenspands plaats vinden en we de beschikking hebben over eigen transportmiddelen (uitgerust voor onder meer zeer zwaar transport), kunnen we een efficiënte procesdoorloop realiseren voor al ons spuitwerk.

Grondverzetmachines zijn onmisbaar. Voor kleine klussen en grote projecten. Een grondverzetmachine blijft een machine. Dat vraagt om onderhoud en soms een reparatie. Precies waar Atlas-Service uit Vaassen sterk in is. Gespecialiseerd in de grondverzetmachines van Atlas, Kobelco, Schaeff en Terex. Ervaren met materieel van verschillende merken. Voor onderhoud en reparatie van grondverzetmachines bent u bij ons aan het juiste - technische - adres (crane repair).

Kraan Reparatie

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands grondverzetmachine? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring - vanaf 1979 - weten wij voor alle werkzaamheden de passende machine te vinden. Van kleine tot grote mobiele rupsen, graafmachines en wielladers shovels. Op ons bedrijf kunt u de occasions bekijken.

Paul Houdijk 15 juli 2020Met behulp van een hoogwerker en een mobiele kraan hebben wij de takel gedemonteerd, zodat de wielen en de aandrijving op de grond vervangen konden worden. Vervolgens kon de takel weer terug worden gehangen. Onze dienstdoende monteur heeft een paar mooie foto's gemaakt:.

Telescopic Boom Repair

Behalve het ontwerpen en produceren van nieuwe machines zijn we in veel gevallen in staat om uw bestaande bouwmachines te repareren. Gedurende de laatste jaren hebben we (vaak in opdracht van de importeur) telescoopkranen, graafmachines, puinbrekers, zeven, mobiele kranen, rupskranen, betonpompen en torenkranen gerepareerd. In vrijwel alle gevallen kunnen we uw kapotte staaldelen of draaipunten, uw gescheurde giekdelen of andere gescheurde machinedelen vakkundig repareren.

OPMERKING: Product is zwaar en volumn is groot, Dus we kunnen niet sturen u door express, als u interesse het, vertel ons uw stad of uw dichtstbijzijnde haven, sturen wij u door zee, trein of truck naar uw plaats, wanneer goederen aangekomen ontvangst plaats, Gelieve te helpen om duidelijke de douane.

Kraan Reparatie

Uiteraard heeft EPMC Europe Crane Solutions een storingsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is (lattice boom repair). U kunt rekenen op ruim twintig technici die gepokt en gemazeld zijn als gaat om álle aspecten van de kraan; mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch. Alle servicemonteurs beschikken over een eigen serviceauto – hybride en elektrisch - waarmee zij snel op locatie zijn en alle benodigde gereedschappen bij zich hebben.

Voor de volgende kranen en materialen is EPMC Europe Crane Solutions uw betrouwbare servicepartner: Brugkranen Bovenloopkranen Haven- en grijperkranen Mobiele havenkranen Containerkranen Overslagkranen Offshore kranen Spreaders Grijpers Klimmateriaal Hijswerktuigen Gereedschap.

Port Ecuipment Repair

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij opzoek naar een: In samenwerking met de chef-werkplaats en het kantoor plan je de onderhoudswerkzaamheden en (spoed)reparaties. Je verzorgt het onderhoud en reparaties aan zowel onze vrachtwagens en trailers als ook aan onze mobiele hijskranen en graafmachines. Door de grote diversiteit van onze vloot is geen dag hetzelfde.

Boom RepairLattice Boom Repair

• Een uitdagende en afwisselende baan bij een stabiel familiebedrijf;• Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer. Geïnteresseerd in deze functie? Neem dan contact met ons op via 0180 - 43 09 66 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. reparatie telescoopmasten. Voor onze opdrachtgevers ben jij dagelijks onderweg voornamelijk binnen Nederland.

More from Auto trader

Navigation

Home

Latest Posts

Remmen - Nieuwe Remschijven?

Published Nov 02, 21
9 min read

Private Lease - Autobedrijf

Published Oct 18, 21
6 min read