Port Ecuipment Repair Kijk op de website

Published Apr 15, 21
6 min read

Reparatie Hoogwerker

Kunnen Custers rolsteigers gerepareerd worden? Ja; u kunt uw steigeronderdelen bij Custers aanbieden ter reparatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kapotte sport te laten vervangen. Kleine zaken als schoornokjes en luikbandjes kunt u eenvoudig zelf repareren. Zijn Custers rolsteigers gecertificeerd? Ja. Custers rolsteigers voldoen aan de relevante Europese normen en zijn bij het TÜV gecertificeerd.

Dit is vastgelegd in de Arbowet. Uiteraard moet u ook altijd blijven opletten voor deuken, knikken en scheuren. In de praktijk laten veel gebruikers hun steigers 1 keer per jaar keuren.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van hoogwerkers verleent Ronald Remijn service, onderhoud en keuring van hoog niveau. mobiele kranen. Remiteq staat voor veiligheid, kwaliteit en goed onderhoud. Vanuit de standplaats nabij Middelburg verlenen wij snelle service in Zuidwest-Nederland en Noord-Belgie. We hebben ervaring met alle gerenommeerde merken zoals Genie, JLG, Manitou, Holland Lift en Haulotte en beschikken over diverse diagnose-apparatuur e/o software.

Reparatie Hoogwerker

Voor het onderhoud, reparatie en/of keuren ontvangt u desgewenst aangegeven vooraf een onderdelenprijs en een geschat aantal arbeidsuren tarief. Tevens kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw heftruck, tarieven hangen af van lpg, diesel of elektrische aandrijving. Wij kunnen op locatie repareren of uw heftruck ophalen en een ruilheftruck brengen vanaf € 25,- per dag excl - mobiele kranen.

Crane RepairMobiele Kranen

Voor het ophalen van uw heftruck en retour brengen met de vrachtwagen voor reparatie rekenen wij alleen de reistijd a € 72,50 excl. btw per uur, gerekend vanaf ons bedrijf tot ons bedrijf retour en € 0,75 cent excl. btw per gereden km. retour. Verder rekenen wij bij storingen geen voorrijkosten maar de reistijd gerekend vanaf ons bedrijf tot ons bedrijf retour en voor deze km’s € 0,50 per/km, wanneer de monteur direct met de servicebus / auto moet komen, dan wordt de tijd gerekend vanaf waar hij aan het werk is, tot hij weer terug is, ook a € 72,50 p/uur + € 0,50 per km retour excl.

Kraan ReparatieLattice Boom Repair

Wanneer het vanwege de werkzaamheden noodzakelijk is om met 2 man te komen dan worden er ook 2 man berekend. Een heftruck keuring kost € 75,- incl. smeerbeurt en excl. arbeidskosten en eventuele voorrijkosten. Wij verhuren diverse heftrucks met of zonder man, ook hoogwerkers bieden wij in de verhuur aan.

Mobile Crane Repair

Voor het vervoeren van goederen rekenen wij € 85,- per/uur uit en thuis, hier zitten alle kosten in voor Nederland. Voor Duitsland en België rekenen wij een tol-maud toeslag afhankelijk van het aantal km. Uit en thuis wil zeggen dat er gerekend wordt vanaf ons bedrijf naar de plaats van ophalen, dan naar de plaats van afleveren en dan naar ons bedrijf terug en dit dan in tijd.

Wanneer een ritprijs lager uitvalt dan € 200,– excl btw brengen wij € 200,– excl btw in rekening, aangezien het anders niet rendabel is uw rit in te plannen (mobile crane repair). U betaalt voor de hoogwerker met man € 85,- per uur uit- en thuis + € 0,75 p / km. retour van ons bedrijf naar de locatie en terug naar ons bedrijf.

Voor dienstverlening op locatie met onze service auto rekenen wij € 72,50 per uur gerekend vanaf start wegrijden ons bedrijf tot aan terugkomst ons bedrijf + € 0,50 p / km retour van ons bedrijf naar de locatie en terug naar ons bedrijf. telescopic boom repair. Voor werkbegeleiding met de vrachtauto wordt € 85,- per uur berekend vanaf start wegrijden ons bedrijf tot aan terugkomst ons bedrijf.

Lattice Boom Repair

Mocht u wat aan te bieden of in te ruilen hebben mail ons dan de volgende gegevens: Het product (wat is het), het bouwjaar, het merk, het type, uren, eventuele mankementen, extra informatie, uw prijs en het liefst een paar foto’s. De heftrucks en machines die wij in de verkoop hebben, staan op onze aanbod pagina.

Met onze 8 tons heftruck rekenen wij € 90,– per uur incl reistijd en laad en los tijd vanaf ons bedrijf tot aan ons bedrijf retour en de eventuele km vergoeding van de vrachtwagen a € 0,75 cent per gereden km retour (mobile crane repair). We hebben eventueel ook nog zwaardere machines. Prijzen hiervan op aanvraag.

Reparatie TelescoopmastenBoom Repair

Bel of mail welke opleiding of cursus op welke datum gehouden wordt. Tarieven variëren per opleiding of cursus, mail voor de prijzen. Groepen krijgen korting. Zie voor de beschikbare opleidingen en cursussen onze opleidingen pagina (lattice boom repair)..

Reparatie Hoogwerker

Als team staan wij al vele jaren voor u klaar als uw partner op gebied van reparatie, onderhoud, verkoop en verhuur van werkmaterieel. Dat blijven we in de toekomst graag voor u doen, zij het onder een andere bedrijfsnaam. Per 1 januari 2021 gaat Verhoef verder als onderdeel van Feyter Forklift Services (telescopic boom repair).

Met ruim 100 verschillende hoogwerkers uit voorraad leverbaar is Prolift goed in staat al uw behoeften te voorzien. Bij ons kunt u elke , of huren met een werkhoogte tot 57 meter, maar ook of . Wij kunnen u voorzien van deskundig advies, óók op locatie en transportservice door heel Nederland.

Hobutra Heftrucks is centraal gevestigd in de regio Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en reparatie van heftrucks, reachtrucks, stapelaars en elektropallettrucks en al het overige intern transportmateriaal (crane repair). Tevens leveren wij alle aanverwante producten zoals voorzetapparatuur, onderdelen, tractiebatterijen, laders, vorken, banden en stoelen. Hobutra levert voornamelijk gebruikte machines.

Mobile Crane Repair

Alle machines hebben een grondige inspectie ondergaan. U kunt er zeker van zijn dat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop. Uiteraard kunnen wij het transport verzorgen en de machine bij uw bedrijf afleveren. mobile crane repair. Desgewenst kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen, zodat u altijd zorgeloos kunt werken. Onze service strekt veel verder dan alleen verkopen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent. Wij hebben gespecialiseerde mensen die met zorg uw machine kunnen onderhouden en repareren. Bij ons kunt u ook terecht voor de jaarlijkse keuringen, zowel in onze werkplaats als op locatie - kraan reparatie. Mocht er toch een machine uitvallen dan zullen wij met de grootste spoed uw machine herstellen, desgewenst kunnen wij een overbruggingsmachine neerzetten.

De Hoogwerker heeft zich gespecialiseerd in het veilig werken op hoogte. Wij voeren verschillende werkzaamheden uit op hoogte, zoals montage, inspecties, reiniging of reparaties. kraan reparatie. Onze mensen bewegen zich vakkundig langs gebouwen of torens, werken in steigers en masten of betreden daken. Daar hangen we bijvoorbeeld reclamedoeken op, wassen de ramen, plaatsen apparatuur of verrichten onderhoudswerk.

Reparatie Telescoopmasten

Bovendien verzorgt De Hoogwerker interessante opleidingen voor verschillende sectoren. Voor klimmateriaal heeft De Hoogwerker een eigen winkel. Door onze ervaring kunnen we ons makkelijk een beeld vormen van uw situatie en een advies over de benodigde materialen geven. Wij verkopen: diverse soorten gordels, valbeveiliging, afdalers, karabinners, helmen en katrollen. Alle materialen benodigd voor rope access werkzaamheden hebben wij in de winkel liggen..

Met zeven vestigingen in Nederland, meer dan 160 locaties in 16 landen en samenwerkingen met ruim 80 partners wereldwijd, zorgen wij voor de beste service. mateco helpt u om samen de juiste weg omhoog te bepalen. Dit kunnen wij met onze grote verhuurvloot bestaand uit 4 - mobile crane repair. 500 machines in meer dan 700 maten en toepassingen.

Ongeacht de uitdaging, wij bieden de oplossing (port ecuipment repair). Of dit nu een telescoophoogwerker, schaarhoogwerkers of autohoogwerker is – mateco helpt u omhoog! - mobile crane repair.

More from Auto verkopen

Navigation

Home

Latest Posts

Remmen - Nieuwe Remschijven?

Published Nov 02, 21
9 min read

Private Lease - Autobedrijf

Published Oct 18, 21
6 min read